Vezérlő csillagkép mandala selyemreVezérlő csillagkép mandala selyemreVezérlő csillagképi mandala selyemre

Tudáskék mandala

0 / 5

1.990 Ft

Kiürítés
Cikkszám: 14089 Kategória: mandala Címkék: ,

Leírás

A mandala

Ősi szanszkrit szó, melynek jelentése: kör, körszelet vagy korong. Távol-Keleten elsősorban Tibetben és Indiában használják – a hinduizmus és a buddhizmus követői–, de az amerikai kontinens számos indián kultúrájában megtaláljuk a mandalakészítés művészetét.

“A mandala olyan, mint egy sablon az elme számára, egy minta a rendre és a békére, ami a problémák, félelmek, szenvedélyek és egyéb pszichés elemek káoszából, mint egy változatlan középpont, kiemelkedik.” C.G.Jung

A csillagkép

Erőt ad és őrködik tulajdonosa felett.

Felerősíti a védelmezőket, valamit energiával tölt fel szükség idején. Bennünk énekli magát.

Eszünkbe juttatja, hogy az élet adomány. Mindig velünk van. Soha nem hagy el. 

Minden embernek van egy vezérlő csillagképe. Ha nem ismered a sajátodat, mi segítünk meglelni azt.  Díjmentes segítségért kattints ide!

 

  • Anyag: Pongé 08, 100% selyem
  • Méret: 15 cm-es átmérőjű

A termékképek illusztrációk. Mivel minden termék egyedileg és kézzel készül, így a valódi termék ezektől kismértékben eltérhet.

 

További információk

Csillagkép

Aquarius/Vizöntő, Aquila/Sas, Aries/Kos, Cancer/Rák, Capricornus/Bak, Cetus/Cet, Corvus/Holló, Crater/Serleg, Delphinus/Delfin, Equuleus/Csikó, Eridanus/Eridánusz folyó, Gemini/Ikrek, Hydra/Északi vizikígyó, Leo/Oroszlán, Libra/Mérleg, Monoceros/Egyszarvú, Ophiuchus/Kigyótartó, Orion/Nimród, Pisces/Halak, Sagittarius/Nyilas, Scorpius/Skorpió, Sextans/Szextáns, Taurus/Bika, Ursa Minor/Kis Göncöl, Virgo/Szűz